%d0%bd%d0%b0-atlas-weekend-%d0%b2%d1%96%d0%b4%d0%b1%d1%83%d0%b4%d0%b5%d1%82%d1%8c%d1%81%d1%8f-music-conference-ukraine

Music Conference Ukraine на ATLAS WEEKEND

З 12 по 14 липня 2019 у Києві відбудеться Music Conference Ukraine, що пройде у партнерстві з найбільшим фестивалем Східної Європи ATLAS WEEKEND. На конференцію вперше приїде декілька десятків закордонних експертів музичної індустрії, пройдуть тематичні воркшопи та можна буде виграти грошовий приз на розвиток свого проекту.

 

Літня Music Conference Ukraine пройде під гаслом «Музична кар’єра 360», створюючи відсилку до схеми роботи артиста і лейбла «360 градусів». Протягом трьох днів експерти розглянуть рiзнi аспекти побудови яскравої та довготривалої кар’єри. Як музиканту продавати своє ім’я, контролювати свої онлайн-прояви, зібрати маленькі струмочки доходів до однієї повноводної річки і не зійти з розуму від усього цього?

Діджитал-інструментам буде приділено особливу увагу. Так, угорець David Bali та представниця паризького офісу Believe Digital Любов Кевхайян розглянуть можливості стрімінгу для побудови міжнародної кар’єри музикантів. Агенція Eastaste розкаже про музичне ліцензування та як на ньому заробляють мільйони. Також відвідувачі зможуть стати учасниками пітчингу проектів, тобто представити креативну промо-кампанію свого майбутнього альбому перед міжнародним журі і навіть виграти грошовий приз на її реалізацію.

Представники німецьких, швейцарських, канадських, чеських лейблів та букінгових агенцій розкажуть, чим регіональний музичний тур відрізняється від міжнародного та як правильно до нього підготуватись. Де вигідніше виступати українському артисту: у Східній Європі чи можна спробувати щастя й на неймовірно багатих східних ринках? І найголовніше: на яких музичних бізнес-заходах ви зможете знайти потрібні контакти? Своїм досвідом поділяться організатори найбільшого промоутерського заходу світу International Live Music Conference (ILMC), європейські гості розкажуть про свій досвід виступів на американському South by Southwest (SXSW), німецькому Reeperbahn Festival та більш локальних шоукейс-фестивалях.

Вперше в Україні у співпраці із British Council Ukraine організатори розглянуть тему, присвячену жінкам в музиці. До неї доєднаються представники авторитетної конфренеції та шоукейсу в Німеччини, журналістка британського IQ Magazine Анна Грейс, організаторка декількох угорських фестивалів Наталія Осзко-Якаб та британка Крістіна Остін із однієї з найбільших агенцій світу United Talent Agency. Також в українських дівчат-менеджерок буде можливість записатись на ексклюзивну зустріч «Mentorship meeting. Girlzzz Only!», де протягом 45 хвилин вони зможуть поспілкуватись тет-а-тет із європейськими ТОП-менеджерками і почути всі секрети індустрії з перших вуст.

Організатори заходу, незалежна ініціатива Music Export Ukraine кажуть: «Тільки на Music Conference Ukraine є найбільша концентрація закордонних експертів. Ми не обговорюємо по третьому колу одні й ті ж проблеми української музичної індустрії. Ми завжди на крок попереду – вивчаємо закордонний досвід та одразу ж імплементуємо його. Ми запрошуємо тільки тих гостей, які зацікавлені у співпраці з Україною та нашими талантами. Жодних пустих балачок, тільки найсвіжіші апдейти про те, чим зараз живе музичний світ. І все це на одному із найбільших фестивалів у Східній Європі!»

Крім того, на конференції буде традиційна нетворкінг-сесія, практичні воркшопи та прокачка музичної кар’єри на всі 360. Відвідувачі фестивалю ATLAS WEEKEND зможуть безкоштовно відвідати конференцію, але щоб взяти участь у закритих заходах, потрібно пройти реєстрацію на сайті організаторів: http://musicexportukraine.com/mcu-join

Music Conference Ukraine @ATLAS WEEKEND

(ВДНГ, 10-й павільйон, просп. Академіка Глушкова 1)

12-14 липня 2019

Повна програма та таймінг на сайті організаторів http://musicexportukraine.com/about/career-360

Офіційна зустріч: https://www.facebook.com/events/1145417982295063/

Leave Comments